Wil jij werken bij De Zijlen?

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en we investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Loop jij warm voor strategische personele vraagstukken? Wij zoeken een enthousiaste HR-adviseur die vanuit ervaring, vakmanschap en zelfstandigheid advies kan geven op het brede terrein van Human Resources.

Zo ziet jouw werkplek er uit

Als HR-adviseur werk samen met je collega HR-adviseurs, Planning & Control, Opleiding & Ontwikkeling en verschillende functionarissen die specialist zijn op hun eigen gebied (Arbo, Roosterbureau, Werving & Mobiliteit) vanuit de afdeling HR-advies, als onderdeel van de sector Advies en Ondersteuning.

Je bent verantwoordelijk voor de HR-ondersteuning van verschillende locaties. Een aantal van deze locaties biedt complexe zorg, dit brengt ook een zekere complexiteit van casuïstiek met zich mee.

Je adviseert en coacht leidinggevenden en medewerkers op diverse terreinen. Denk hierbij aan verzuim, duurzame inzetbaarheid, loopbaanbegeleiding, capaciteitsmanagement en juridische vraagstukken. Samen met jouw collega’s lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het HR-beleid en het professionaliseren van de afdeling HR. Met jouw ervaring en visie draag je bij aan de ambities van HR. Dit doe je o.a. door onderdelen van het project Medewerkerreis (instroom-, doorstroom- en uitstroom van medewerkers) te implementeren.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur, bij voorkeur in de zorg;
 • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HR, bedrijfskunde);
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden;
 • Je hebt actuele kennis van en ervaring met het volledige terrein van HR-advies;
 • Je hebt een strategisch blik gecombineerd met een hands-on mentaliteit;
 • Je bent zelfverzekerd in je handelen en proactief;
 • Je hebt ervaring met projectmatig sturing geven aan processen;
 • Ervaring met FWG is een pré.

Dit bieden wij

 • Een contract van 32 tot 36 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 60 (minimaal €3.189 - maximaal €4.652 bij een volledig dienstverband);
 • Per 1 juni 2021 een structurele loonsverhoging van 3,15% conform CAO;
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
 • Mogelijkheid tot de maximaal onbelastbare reiskostenvergoeding (van €0,19 per km) voor woon-werkverkeer;
 • Jaarlijks belastingvoordeel op: aanschaf sportabonnement, health-check, fiets, sportattributen, laptop, smartphone of premie aanvullende verzekering.

Past dit helemaal bij jou?

Schrijf dan een motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’. Je kunt je sollicitatie richten aan Freek Luik (Manager Advies & Ondersteuning). Wil je meer informatie over de vacature of heb je vragen? Neem dan contact op met Willianne van Dijken (HR-adviseur) bereikbaar op 06-13802472 of met Mia Mabesoone (HR-adviseur) bereikbaar op 06-22745465.

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met 27 april 2021.
De sollicitatiegesprekken worden individueel gepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De sollicitatieprocedure