Wil jij werken bij De Zijlen?

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en we investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

 

Voor twee dagbestedingslocaties binnen de stad Groningen zijn wij op zoek naar een locatiehoofd.

 

Zo ziet jouw werkplek er uit

 

Op de locaties die je gaat aansturen werken 15 medewerkers. Het Boegbeeld in Lewenborg en Boerderijum in Beijum. Het Boegbeeld is een dierenweide waar de cliënten de verzorging van de dieren op zich nemen. Bij Boerderijum kunnen cliënten diverse werkzaamheden verrichten op het gebied van catering.

Naast het aansturen van beide locaties ga jij je ook bezig houden met een ontwikkelopdracht. De opdracht is om de dagbesteding in Groningen stad en de regio verder te gaan ontwikkelen op basis van bestaande plannen en met behulp van de uitkomsten van het HHM onderzoek naar vraag en aanbod dagbesteding.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een (management)opleiding op HBO niveau;
 • Je hebt kennis en ervaring in het ontwikkelen van een gezamenlijke visie en het creëren van draagvlak, gezien de specifieke opdracht die er ligt;
 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent in staat je eigen functioneren bespreekbaar te maken en je grenzen aan te geven;
 • Je bent goed in staat tegenstellingen te overbruggen en kunt daarbij de belangen van alle partijen in het oog houden;
 • Je bent goed in staat de verantwoordelijkheid te dragen voor de huidige en toekomstige zorg- en dienstverlening, waarbij je initiatief toont in geval van nieuwe ontwikkelingen.

Dit bieden wij

 

 • Een contract voor bepaalde tijd voor 16 uur per week, met kans op een contract voor onbepaalde tijd en uitbreiding van uren;
 • Enthousiaste collega’s met wie je kunt sparren;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 60 (minimaal € 3.084,- en maximaal € 4.499,- bij een volledig dienstverband;
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
 • Mogelijkheid tot de maximaal onbelastbare reiskostenvergoeding (van € 0,19 p/km) voor woon-werkverkeer;
 • Jaarlijks belastingvoordeel op: aanschaf sportabonnement, fiets, sportattributen, laptop, smartphone of premie aanvullende verzekering.

Past dit helemaal bij jou?

Schrijf dan een korte motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via de knop solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan Jan Schotsman (manager zorg en dienstverlening). Wil je meer informatie over de vacature dan kan je contact opnemen met Marcia Hagénus, bereikbaar via telefoonnummer 06-11249377 op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met woensdag 1 juli 2020.

De sollicitatiegesprekken worden individueel ingepland.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.