Wil jij werken bij De Zijlen?
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en we investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! 
Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Voor onze locatie in Appingedam zijn wij op zoek naar een begeleider wonen voor de nachtdienst. Ben jij de ervaren kracht die energie krijgt van het werken in de nacht? Reageer dan op onze vacature!

Zo ziet jouw werkplek er uit

Appingedam is een woonlocatie dichtbij het centrum van Appingedam. Er wonen 47 cliënten verdeeld in 2 flatgebouwen. De zorgvraag en het niveau van de cliënten is divers.

De cliënten hebben behoefte aan somatische zorg, fysieke en emotionele veiligheid, geborgenheid en persoonlijk contact. Tevens heeft de locatie een groep waar cliënten wonen met een intensieve complexe begeleidingsvraag.

Tijdens de nacht (22:45-07:45 uur) werk je zelfstandig en bied je zorg aan onze cliënten. Je geeft ondersteuning bij benodigde hulp, doet controles en loopt zorgrondes. Je werkt samen met de meldbank en gaat af op zorgoproepen die binnen komen. Tijdens de nacht rapporteer je en zet je medicatie uit van de apotheek voor de dagdiensten.

Dit ben jij

 • Je hebt een diploma in de zorg, minimaal op MBO niveau 3;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bent bekend met somatische zorg;
 • Je staat stevig in je schoenen en kan grenzen stellen;
 • Je bent de betrouwbare andere voor de cliënt;
 • Je bent je bewust van je invloed op je omgeving.

Dit bieden wij

 • Enthousiaste collega’s en een informele werksfeer;
 • Ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling;
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 16 uur per week, eventueel met mogelijkheid tot uitbreiden van uren, maar dan in combinatie met wonen.
 • Salaris conform CAO FWG 35 (minimaal €1.861,- en maximaal €2.766,- bij een volledig dienstverband);
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
 • Jaarlijks belastingvoordeel op: aanschaf sportabonnement, fiets, sportattributen of premie aanvullende verzekeringen.

Past dit helemaal bij jou?

Schrijf dan een korte motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via de knop solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan Hilda Mulder (locatiehoofd). Wil je meer informatie over de vacature dan kan je contact opnemen met Ria de Gier (locatiehoofd), bereikbaar via telefoonnummer 06-23232337 op maandag t/m donderdag.

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met donderdag 6 augustus 2020.

De sollicitatiegesprekken worden individueel ingepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.